Històries d’una Big Family sobre 6 rodes

Fa justet dues setmanes que hem arribat del nostre tour per la Bretanya Francesa.

Com molts sabeu, som una Big family,  2 adults, 4 nens i  la peluda de casa,  això fa que sovint necessitem una dosi extra d’enginy!  i a més, aquest any, tocava complir promeses, i hem acabat la nostra ruta passant uns dies a Disney.

 

maletas

Preparant les maletes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia 1: Ens llevem molt d’hora amb la intenció de gran part del camí mentre els nens dormen, ho tenim tot preparat abans de les 6 del matí, però quan ens disposem a enganxar la caravana, resulta que té la roda dins un forat i el mover no funciona! toca esperar que es llevi algú i ens ajudi a empènyer. Finalment sortim a les 9.

Tenim pensat fer un màxim de 500 kilòmetres, parant les vegades que calgui. Finalment arribem al càmping du Montreal, és el primer càmping en ruta, queda prop de Limoges, i sobretot molt a prop de l’autopista:  Camping du Montreal.  és un camping molt cuidat, envoltat d’un llac on els nens es banyen una estoneta, i la gossa pot correr una estoneta, a més és super-econòmic. – amb la targeta ACSI no arriba a 16 EUR la nit, tots 6 i la Bèstia–   També cal dir que és un càmping tranquil, de fet, extremadament tranquil,  per nosaltres que viatgem amb 4 nens i en temporada baixa només trobem jubilats europeus, a vegades tanta tranquil·litat i silenci es pot convertir en un bon handicap!

Conduciendo

Quan aconseguim arrencar ja són les 9 del matí!