[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]

Olis essencials DoTERRA. Primeres experiències

Aquesta última setmana hem fet molt ús de la meravellosa COPAIBA, i de les mescles patentades per DoTERRA: ZenGest i Deep Blue.

La Copaiba ens ha anat fantàstica pels talls: convinada amb la meva estimada argila verda. Míster E. s’ha curat un tall bastant profund que es va fer a la mà amb poc més d’un dia.  Vam curar el tall amb una gota de copaiba i emplast d’argila verda, al cap d’una estona va demanar que li retiressim l’argila, però que repetissim la gota de copaiba. I ja no va ser necessari tornar a curar: al matí següent el tall estava cicatritzat.

D’altra banda, el ZenGest s’ha convertir en l’aliat de la nostra lady N. Donat que estem en procés d’estudi de diverses intoleràncies, el ZenGest li està aportant una calma digestiva que necessitava.

I, finalment, el Deep Blue:  es tracta d’una mescla pensada per alleugerir el dolor d’articulacions i musculs. Ens està anant fantàstic pel mal d’esquena que arrosseguem tots a casa a causa d’un accident de cotxe, i també el fem servir en aquest temps estrany de confinament per calmar el mal que fan les cames a la nit, per la poca activitat que estem tenint.

 

Nous olis essencials

I, continuem en aquesta aventura de descubriment, provant nous olis essencials que han arribat a casa de la ma de DoTERRA .

Balance. Mescla exclusiva de DōTerra que aporta calma i benestar, ajudant a equilibrar. És el producte que DōTerra regala aquest mes. 

❤️ Deep blue en crema perquè cuidi el genoll de la mami

❤️ OnGuard niebla purificadora: desinfectants de mans, amb extracte de poma i olis essencials de taronja silvestre, clau, canyella, eucaliptu i romaní. No pot faltar al bolso!!

❤️ Taronja silvestre. Per estimular i elevar el nivell d’energia, i purificar l’ambient.

❤️ Copaiba: Per estimular el sistema immunològic, i cuidar la pell i el cabell de la suegri!

❤️ Menta: per ajudar a augmentar la meva presió arterial i refrescar-nos ara que ve la caloreta.

 

Si us ha ressonat, o en voleu saber més: no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. M’agradaria moltíssim llegir les vostres experiències!  També us convido, si us ve de gust, a vistar el meu espai a DoTERRA.

 

[/vc_column_text][nectar_image_with_hotspots image=”3539″ preview=”http://cariciesenmoviment.cat/wp-content/uploads/2020/05/60589F8E-37BE-4C07-89AA-4C9ABB0A1C90.jpg” color_1=”Accent-Color” hotspot_icon=”plus_sign” tooltip=”hover” tooltip_shadow=”none”][/nectar_image_with_hotspots][/vc_column][/vc_row]