Terrassa, de l’11 de novembre al 16 de desembre

En els últims anys estem veient una medicalització extrema de la infància, un augment massa considerable dels episodis repetitius d’afectacions respiratòries, on l’ús dels medicaments no sembla donar una solució definitiva, sinó més aviat un pegat temporal en forma de Salbutamol, que les famílies veteranes saben que durarà poc més de 15 dies.
Massa sovint ens passem la infància dels nostres fills asseguts a la sala d’espera de pediatria, hem oblidat que un nen amb mocs és un nen amb un sistema immunològic potent que està fent la seva feina. Que la febre és aliada de la nostra salut, i que en definitiva l’organisme està creat per mantenir-se sa, i disposa de tots els elements necessaris per aconseguir-ho.
Amb la reflexologia infantil les famílies aprenen com ajudar als seus fills a resoldre les afectacions més comunes, acompanyant-los des del naixement i sostenint-los fins l’adolescència.
El mètode Angeles Hinojosa de reflexologia infantil, permet que les mares i els pares aprenguin com funcionen els principals òrgans i sistemes del cos humà, on es troben reflectits aquests òrgans, i a través d’un circuit senzill, però molt potent i eficaç dissenyat per la pròpia Angeles Hinojosa, com podem activar els poders autocuratius que ja té l’organisme.
Si vols saber més del curs, posa’t en contacte amb mi:
hola@cariciesenmoviment.cat
690042196
reflexologia infantil famílies Terrassa